Skip to main content

Op dinsdag 11 april is de intentieovereenkomst voor recreatieplas Cattenbroek ondertekend.

ondertekening intentieovereenkomst 2 webversieDe handtekeningen werden gezet door Marijn van Amstel-Okkerman (ondernemer), Annemiek Roessen (directeur Recreatie Midden-Nederland) en Margot Stolk (wethouder gemeente Woerden). De Woerdense ondernemer krijgt hiermee het recht van eerste gesprek. Dit betreft haar plan om bij de plas een aantrekkelijk recreatie-eiland te creëren, met het hele jaar door allerlei activiteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes gaat het om de activiteiten van de Pretfabriek en een peuterstrand, voor de oudere leeftijdsgroepen om trampolines, klimgelegenheid en mogelijk een high rope-parcours. Maar ook is er ruimte voor een groot strand, horeca en eventueel een aantal evenementen. Verder is er rekening gehouden met een eigen plek voor Watersportvereniging Woerden.


Na overdracht van het gehele gebied door de gemeente aan het recreatieschap, zullen de ondernemer en het recreatieschap met elkaar een overeenkomst sluiten over de exploitatie van het recreatie-eiland met parkeerplaats.

Meer weten?

Op dit moment gaat het nog om een schetsontwerp, dat aan de hand van reacties nog verder zal worden uitgewerkt. Bent u benieuwd naar de plannen of wilt u hierover in gesprek? Komt u dan naar de informatieavond die de ondernemer in samenwerking met o.a. gemeente Woerden organiseert op woensdag 10 mei om 20.00 uur in de Pretfabriek, Oostzee 8, Woerden. Aanmelding niet verplicht, wel gewenst. 
https://recreatieplascattenbroek.nl/aanmelden-10-mei